Viktig melding! Nye åpningstider.

Storgata gate sign

I sammenheng med endring i arbeidsstokken blir vi å gjøre midlertidige endringer i våre åpningstider og tjenestetilbud. Et læreforhold avsluttes og et nytt starter straks - vi tar inn en ny lærling fredag 01.10 med 3,5års planlagt læretid.

Dette betyr også en periode med tilvenning av en ny hverdag siden driften av vårt verksted i veldig stor grad berøres av de som arbeider hos oss - opplæring krever kapasitet og tar tid, men om vi skal få nye arbeidere i faget er dette nødvendig!

Naturligvis berøres også vår kapasitet til å ta imot spesialarbeid, men det er best å besøke oss om dere lurer på om noe kan repareres så får vi vurdert det direkte.

Vi ber om tålmodighet mens vi begir oss ut på nye eventyr, og ser frem til å kunne hjelpe mere og bedre etterhvert som opplæringen tar form og en ny skomaker kan bidra i vårt marked. Hvilke spesialiteter og ferdigheter som nye ansatte får er en stor del av denne reisen og det er vanskelig å si nøyaktig hvor det vil gå, men spennende blir det.

Vi regner med innkjøringen av ny lærling tar 1-2 måneder og inntil videre vil vi være stengt mandag og tirsdag for publikum (henting av ferdige arbeid og ellers avtalte henvendelser er fortsatt mulig), slik at vi får prioritert å hjelpe eksisterende kunder/arbeid først. I tillegg vil vi være lørdagsåpent 10-14 kun hver partallsuke. Altså ser våre åpningstider slik ut:

Man-tirs - Stengt

Ons-fre - 09-17

Lør, annenhver - 10-14

Vi ser frem til å hjelpe så godt som vi kan!