åpningstider

Snart sommerferie

Snart sommerferie

Skomaker og skredder melder om full logg inntil August. Siden vi er en familiebedrift/ektefolk og har barn i skolealder er det nå veldig nødvendig for oss å ha ferie i stor del av den perioden SFO er stengt (01.07-01.08).

Dette betyr at de avanserte tjenestene våre får avbrudd i denne perioden. Vi blir ved lav kapasitet og kan kun tilby enkle tjenester når vår flinke lærling Birk er tilgjengelig og arbeid han kan produsere selvstendig.

Nøyaktig hvilke datoer vi er tilgjengelig kommer vi tilbake til. Dette kan også varsles når aktuelt via vår facebook, så følg med.

Store endringer fra September.

Verksted pusses opp

Det er med glede og spenning at vi kan dele at det blir stor utvikling i vår bedrift fra September 2022.

Først på lista er at vi overtar lokalet der det tidligere var frisør. Så vi flytter kundemottaket vårt - cirka 10 meter! Med dette får vi utvidet bedriften og blir å etablere en bedre butikkdel og kundemottak. Vår nåværende port vil holdes stengt og blir utilgjengelig for kunder.

Viktig melding! Nye åpningstider.

Storgata gate sign

I sammenheng med endring i arbeidsstokken blir vi å gjøre midlertidige endringer i våre åpningstider og tjenestetilbud. Et læreforhold avsluttes og et nytt starter straks - vi tar inn en ny lærling fredag 01.10 med 3,5års planlagt læretid.

Dette betyr også en periode med tilvenning av en ny hverdag siden driften av vårt verksted i veldig stor grad berøres av de som arbeider hos oss - opplæring krever kapasitet og tar tid, men om vi skal få nye arbeidere i faget er dette nødvendig!

Vintersesong

Walking in winter

Vi går nå inn i vintersesongen og tradisjonen tro er det godt oppmøte og mye arbeid fra våre kunder. For å vedlikeholde produksjonen vår og skjerme arbeidere fra for mye overtid/merarbeid går vi nå inn med samme ordning som i fjor:

- vi holder stengt for publikum på mandager

- vi begrenser inntaket av spesialarbeid

- lengere leveringstider pga. mye tid til kundebehandling (dette tar tid bort fra produksjon, naturlig nok)

- noen tjenester kan bli utilgjengelige hvis lager av arbeid blir fullt

Sommer 2020 Åpningstider & Ferie

Sunglasses

Hos oss på Steget Videre bruker vi vanligvis å være i sommermodus fra "skolen stenger til skolen åpner igjen". Siden vi ikke har fått delta på kompensasjonsordningen etter coronaen må vi kompensere selv med å ha mindre fri og lengere åpent enn vi bruker. Derfor vil vi i år kun være i sommermodus fra medio juli til medio august, i stedet for medio juni til medio august.

Hva betyr sommermodus for oss:

- vi er kun åpent mandag til fredag fra kl 0900-1700, altså ikke åpent lørdager mellom 20.juli og 16.august

Åpent igjen!

Vi er åpent igjen

Skomaker Bent-Are har bemannet Steget Videres skomakerverksted og fått produsert mye i løpet tiltaksperioden. Leveringstiden vår har blitt slått ned og vi er klar for nye utfordringer, dog vi har fortsatt en liten logg med arbeid inne (fikk blant annet tilsendt ei eske med 15 par klatresko å sysle med). Vi blir etterhvert å legge ut nye bilder av sko som har blitt restaurert og sålet om, jakker med nye glidelås og ellers vanlig og uvanlig arbeid fra oss.

Vi oppgraderer våre tiltak mot coronavirus

Closed sign

"Well that escalated quickly"

Vi oppgraderer våre tiltak for å delta på den landsomfattende dugnaden for smittevern.

Vi vil heretter være stengt for publikum frem til den nasjonale situasjonen tilsier at vi kan åpne igjen med trygghet.

Ved stort behov for å hente noe ber vi om at kunder tar kontakt direkte via:
Facebook messenger til sida vår
E-post (kontaktskjema)
Telefon/sms til 92058334